Naar inhoudNaar navigatie

Internationale QRM Conferentie 2012 in Nederland

De eerste QRM Conferentie buiten de VS zal op 5,6 en 7 juni 2012 in Nederland plaats vinden. Dit is de 11e keer dat bedrijven en kennisinstituten bij elkaar komen om waardevolle inzichten en QRM successen met elkaar te delen. De conferentie biedt een forum om de ervaringen met de implementatie van QRM in de VS te combineren met de bevindingen over QRM-toepassingen in Europa. Professor dr. Rajan Suri en diverse onderzoekers van de University of Madison-Wisconsin, de Katholieke Universiteit Leuven, de Rijksuniversiteit Groningen en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen nemen u mee in QRM en tijd als dé sleutel voor het succes van ondernemingen. Bedrijven presenteren hun QRM toepassingen zodat men van elkaar kan leren en op de hoogte is van innovatieve QRM-oplossingen, zoals QRM software.

QRM verspreidt zich snel over de wereld. Het concurrentievoordeel van bedrijven die met deze productiestrategie gestart zijn, wordt steeds meer zichtbaar. Het inkorten van de door-looptijden loont. Tijd is Geld! Een zoektocht naar geld is een zoektocht naar tijd. Door kennis te maken met QRM, ontdek je de blauwdruk voor hét concurrentievoordeel van nu.

De conferentie wordt georganiseerd door het Europese QRM Centrum aan de HAN in samenwerking met onze professionele partners.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan via Lectoraat.Lean@han.nl U kunt ook kijken op www.qrm-centrum.nl of voor meer informatie contact opnemen met dr. Hans-Heinrich Glöckner, HansHeinrich.Gloeckner@han.nl

‹   Terug naar het overzicht
© 2019 Kienologic webdesign & cms: a&m impact