Naar inhoudNaar navigatie

Kienologic verzorgt simulatiespel in kennisworkshop Shop Floor Control van de Koninklijke metaalunie.

De workshop Shop Floor Control is één van de vier kennisworkshops van de Koninklijke Metaalunie die voortkomt uit de IPC collectieven, waarbij de invulling voor 90% door de ondernemers zelf is ingebracht.

De workshop is een combinatie van kennisoverdracht, inbreng van eigen problematiek, onderlinge ervaringsuitwisseling en het zelf ervaren van de diverse methoden d.m.v. simulatiespel en toepassen van een planpakket op eigen bedrijfssituatie.
Een ander onderdeel van de workshop is het toepassen van een individuele bedrijfsscan per bedrijf door de Rijksuniversiteit Groningen. Deze scan leidt tot een advies voor verbetering en/of herontwerp van het planning en productiecontrol systeem.

De overige kennisworkshops die worden aangeboden, zijn 'Modulaire productopbouw', 'Methodisch innoveren' en 'Latente businesskansen zichtbaar maken'.

Bedrijven die aan de workshops willen deelnemen en aangesloten zijn bij het OOM, krijgen 60 procent korting op de deelnamekosten.

Meer informatie over de workshops en kosten is te vinden in dit word-document Kennisworkshops KMU OOM. Voor verdere vragen of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Ronald Kousbroek, Koninklijke Metaalunie, tel.: 030-605.33.44, kousbroek@metaalunie.nl

‹   Terug naar het overzicht
© 2019 Kienologic webdesign & cms: a&m impact