Naar inhoudNaar navigatie

Organisatie

 

Kienologic is in 2008 opgericht door Mike Kiens om bedrijven in de maakindustrie te ondersteunen bij het blijvend verbeteren van hun bedrijfsresultaat. Wij zijn een organisatie met een lange termijn visie die niet werkt met targets, maar met professionals die gaan voor kwaliteit.

Het effect van onze diensten wordt bepaald door de kwaliteit en de acceptatie ervoor, E=K x A zoals dat zo mooi wordt omschreven. Zonder voldoende draagvlak voor het verbetertraject, zal het resultaat nooit blijvend zijn. Vandaar dat Kienologic beide in huis heeft om uw verbetertraject te laten slagen, ook op langere termijn.

 
Ons team

 

Lean consultant kienologic 2 


Mike Kiens
Vennoot & senior consultant
06-53324274

 

Mike Kiens

Een degelijk stuk werk en waar maken wat je hebt afgesproken, is waar ik naar streef. Als specialist op het gebied van QRM en Lean haal ik mijn voldoening uit het realiseren van het beoogde resultaat. Maar wel op een dusdanige wijze dat het gerealiseerde resultaat blijvend is.
 

Om dit te bereiken stem ik met klanten de gewenste doelen af. We stellen vast welke belemmeringen er zijn om deze te realiseren en hoe we deze kunnen aanpakken. Vervolgens brengen we de huidige situatie in kaart en maken een nieuw ontwerp voor de organisatie of de bedrijfsprocessen. Na toetsing hiervan bepalen we de KPI's om de doelstellingen te meten en zetten een structuur van continu verbeteren op. Op deze wijze bouwen we aan een routine, waardoor procesverbetering een dagelijks onderdeel van het werk wordt. Hierdoor is de kans op een blijvend resultaat van uw investering vele malen groter.
 

Met mijn vrouw woon ik samen met mijn drie dochters en zoon in Zutphen. Verder hebben we een jonge Duitse Staande, dus de leiderschapstraining start weer zodra ik thuis kom. Naast de hockey, het paardrijden (van de dochters) en het trainen van de hond, loop ik af en toe nog wat hard en ga met mijn zoontje naar de motocross..Mandrie vd berg 
Mandrie van den Berg
Vennoot & senior consultant

06-53390943


Mandrie van den Berg
Het samen met de ondernemer initiëren van veranderingen in de organisatie, dat is mijn motto. Deze gemaakte veranderingen borgen, zodat er met de juiste medewerkers een stabiel en financieel gezond bedrijf ontstaat.


Door zelf vele jaren als ondernemer aan het roer te hebben gestaan, weet ik als geen ander wat er speelt binnen de verschillende ondernemingen. Met deze rijke ervaring en mijn werktuigbouwkundige achtergrond, help ik ze de business op een hoger niveau te brengen. Ook fungeer ik graag als sparringpartner van ondernemers bij hun strategische vraagstukken.
 

Bij het optimaliseren van de verschillende bedrijfsprocessen maak ik het meeste gebruik van Quick Response Manufacturing, omdat deze manier van werken bedrijfsbreed ingezet kan worden. Van offerte aanvraag tot aan het leveren van de producten en/of diensten.
 

Ik woon in Zuna (gemeente Wierden), ben getrouwd met Gerdien en we hebben samen drie dochters. Naast mijn werk vervul ik nog diverse netwerk- en bestuursfuncties. Mijn grootste passie is het fokken van Blonde d'Aquitaines en sedert het voorjaar 2016 ben ik penningmeester van het Blonde d'Aquitaine Stamboek Nederland.

Guido Gommers


 


Guido Gommers
Senior consultant
06-51183965
Guido Gommers
Bedrijven die blijvend presteren, zijn in mijn ogen bedrijven die zich telkens weer aan veranderende omstandigheden kunnen aanpassen. Dat is een continu proces, verandering is de norm. Dat kun je alleen bereiken als iedereen in de organisatie daarvan doordrongen is en hierin participeert. Ik haal mijn voldoening aan het ontsluiten van dit potentieel bij bedrijven.


Om dit te realiseren is een visie van essentieel belang. Dit is het startpunt. Vervolgens bepalen we wat dit concreet voor de organisatie betekent. En wat er moet gebeuren om de gewenste verandering te realiseren. Samen met de ondernemer, zijn managementteam en de medewerkers maken wij zo'n transitie tot een succes.


Het resultaat hiervan is een organisatie die continu verbeteren in haar DNA heeft.


Ik ben getrouwd met Edith. Heb drie zonen en ben woonachtig in Winterswijk. In mijn vrije tijd mag ik graag koken. Zodra het weer het toelaat wordt de BBQ aangestoken.

 
 


 


© 2019 Kienologic webdesign & cms: a&m impact