Naar inhoudNaar navigatie

Ons recept voor excellent produceren

Kienologic begint met goed luisteren naar uw wensen. Vervolgens maken wij een gedegen analyse van uw bedrijf. Zo geven wij u zicht op de verbeterpotenties in uw processen, inclusief kostenbegroting en opbrengsten.
 

Integrale aanpak
Daarbij beperken we ons niet tot het primaire proces; ook uw organisatie, communicatie, informatievoorziening en bedrijfsstrategie nemen we mee in ons advies. Omdat we uit ervaring weten dat deeloplossingen anders ook maar ten dele werken.
 

Optimaal productieconcept
Vervolgens vertalen we samen met uw medewerkers en management de verbeterpotenties naar een optimaal productieconcept. Onze ondersteuning en expertise staan uiteraard ook tot uw beschikking bij de implementatie hiervan. Met gerichte trainingen communiceren we de nieuwe werkwijzen helder naar de werkvloer.
 

Maximaal commitment
Excellent produceren vraagt om commitment van Kienologic als uw adviseur. Daarom verbinden wij ons aan het beoogde resultaat. Maar het vereist ook commitment van uw management en uw medewerkers. Daarbij creëren wij draagvlak, zodat onze oplossingen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.
 

Meer weten?
Benieuwd naar de werkwijze van Kienologic in de praktijk?
Neem gerust contact met ons op.

© 2019 Kienologic webdesign & cms: a&m impact