11 juni QRM presentatie Kienologic op Metaalunie bijeenkomst ‘meer marge in de keten’ door slim en strategisch verantwoord te produceren

De Koninklijke Metaalunie heeft een mooi programma samengesteld over strategieën en methoden, welke meer marge in de keten mogelijk maken.

Zo zal gastheer Robert Liet de visie van Trioliet op haar toeleveranciers geven, Ivo van den Noort van Wemo zal vertellen waarom Wemo er voor gekozen heeft de eigen productie en productiecapaciteit sterk te reduceren en meer in de keten te leggen. En hoe zij het selectieproces van de toeleveranciers hebben aangepakt.

Wij zullen een presentatie over Quick Response Manufacturing verzorgen. QRM is een middel waarmee toeleveranciers sneller en tegen lagere kosten kunnen leveren, en OEMérs dus snel en tegen een concurrerende prijskunnen inkopen. Hierdoor kan er meer uitbesteed worden in de keten en blijft er meer marge te verdelen.

Mandrie van den Berg van Kienologic zal in discussie met de zaal gaan over strategische keuzes.’A’ leverancier zijn betekent soms ook meedoen  met een dynamische markt. Wat betekent dit voor andere klanten, hoe is het om totaal afhankelijk te zijn van bepaalde leveranciers en wat komt daarbij kijken?

De bijeenkomst vindt plaats op:

Donderdag 11 juni 2015 vanaf 12:00 uur
Locatie: Trioliet, Kleibultweg 59 in Oldenzaal

Voor meer informatie of om u aan te melden klik hier.
Er is een grens aan de capaciteit. Dus wees er snel bij!

Als vervolg op deze bijeenkomst organiseert Kienologic in samenwerking met Saxion en VMO, een workshop QRM op donderdag 18 juni van 13:00-19:30 bij het Saxion te Enschede. Tijdens de workshop zult u aan de hand van een lego-simulatiespel spelenderwijs ervaren hoe u met behulp van QRM een kortere doorlooptijd en lagere kosten kunt realiseren. Klik hier voor de uitnodiging.

Terug naar het overzicht

Vrijblijvend kennis maken?

Kienologic kijkt niet alleen naar processen, maar ook naar de organisatie eromheen en de strategie die u nastreeft. Want alleen zo'n integrale aanpak leidt ook tot excellent concurreren.

Bel me terug