Geslaagde klantendag CAD2M

Op 2 oktober waren we als partner op de CAD2M klantendag aanwezig. CAD2M is leverancier van SolidWorks & SolidCAM. Deze klantendag was voor Kienologic een mooie gelegenheid om onze kennis op niveau te houden en ons te presenteren aan de relaties van CAD2M.

Naast de vele nieuwe functionaliteiten in SolidWorks 2014, is dit jaar ook iMachining voor 3D van SolidCAM gepresenteerd. iMachining is een module van SolidCAM die de potentie in zich heeft, om zowel de productiviteit, kosten als de doorlooptijd te verbeteren.

Als er bij verspanende bedrijven veel nieuwe producten worden verkocht, zien wij regelmatig dat de werkvoorbereiding een bottleneck wordt. iMachining kan hierin verbetering brengen. Het programmeren gaat namelijk eenvoudiger en sneller, waardoor de werklast op de werkvoorbereiding afneemt en de doorlooptijd verkort wordt.

Ook kun je met iMachining sneller frezen met een lagere belasting van de frees en machine. Hierdoor nemen de cyclustijd en gereedschapskosten af.

Slimme tools en procesverbetering kunnen elkaar versterken, waardoor het resultaat voor onze relaties beter wordt. Kienologic en CAD2M zijn zo een mooie aanvulling op elkaar.

Wilt u meer weten over iMachining of SolidWorks neem contact op met CAD2M via 0314-377050 of info@cad2m.nl

Terug naar het overzicht

Vrijblijvend kennis maken?

Kienologic kijkt niet alleen naar processen, maar ook naar de organisatie eromheen en de strategie die u nastreeft. Want alleen zo'n integrale aanpak leidt ook tot excellent concurreren.

Bel me terug