ING Bankiers kijken verder dan alleen cijfers.

Op 30 maart vond de ING sectorkennisdag Industrie te Amsterdam en Zwolle plaats. Deze dag stond in het teken van lean manufacturing. Op voordracht van de metaalunie hebben we op een interactieve manier ca 35 medewerkers van ING, kennis over lean en Quick response manufacturing (QRM) aangereikt en de vertaalslag naar de praktijk gemaakt.

Daarnaast heeft Variass uit Veendam een presentatie verzorgd over het Variass productiesysteem, de implementatie van POLCA en de aandachtspunten voor succesvolle implementatie van lean- en QRM.

De accountmanagers en relatiemanagers zijn vaak één van de vertrouwenspersonen van de ondernemer, en vervullen steeds meer de rol van strategisch partner. De medewerkers van ING vinden het daarom belangrijk, om meer gevoel te krijgen bij de manier van produceren en zodoende de harde cijfers beter te kunnen interpreteren en hun relaties mogelijk op verbetermogelijkheden te kunnen wijzen.

Terug naar het overzicht

Vrijblijvend kennis maken?

Kienologic kijkt niet alleen naar processen, maar ook naar de organisatie eromheen en de strategie die u nastreeft. Want alleen zo'n integrale aanpak leidt ook tot excellent concurreren.

Bel me terug