Kienologic introduceert process mining op de Techconn beurs

Het resultaat van een procesanalyse staat en valt met de gegevens die aangereikt worden. Meestal wordt de informatie verstrekt door de medewerkers en is deze gebaseerd op hun gevoel van de werkelijkheid. Vaak is dat gevoel in eerste instantie wel goed, maar in 2e instantie blijkt regelmatig dat we toch nog wel wat missen.

Belangrijke beslissingen wil je graag nemen op basis van feiten i.p.v. gevoel. Denk aan grote investeringen, het aannemen van nieuwe medewerkers, het vormen van werkcellen en

toewijzen van machines aan deze werkcellen, etc.

Process mining is gebaseert op feiten. Het combineert data analyse en procesanalyse en visualiseert het werklelijke procesverloop. Het verband tussen het procesverloop en het resultaat wordt nu inzichtelijk en analyseerbaar. Alle processtappen zijn zichtbaar, inclusief doorlooptijden, frequenties van de procesactiviteiten, loops, pieken, etc.

Daardoor krijg je zicht op:

  • Waar de ongewenste proces stappen zitten,
  • waar er loops of bottlenecks optreden,
  • waar de vertragingen in het proces zitten,
    Etc.
Terug naar het overzicht

Vrijblijvend kennis maken?

Kienologic kijkt niet alleen naar processen, maar ook naar de organisatie eromheen en de strategie die u nastreeft. Want alleen zo'n integrale aanpak leidt ook tot excellent concurreren.

Bel me terug