Kienologic nu Smart Industry Ambassadeur

Smart Industry heeft tot doel ‘het versterken van de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie door het versnellen van digitalisering van processen’.

Wat doet Kienologic op het gebied van Smart Industry?

Naarmate dat organisaties steeds beter moeten presteren, de verbeterstappen kleiner of complexer worden en met grotere investeringen of risico’s gepaard gaan. Krijgen wij steeds vaker de vraag of we deze processen kunnen simuleren in game vorm. Zo hebben wij in 2010 een QRM game ontwikkeld, welke nu uitgerust is met Smartcards en tablets.

Deze game hebben we in 2012 en 2014 op de internationale QRM conferentie gespeeld. Door het scannen van de Smartcard wordt een werkinstructie op een tablet zichtbaar en worden bewerkingstijden, doorlooptijden en variabiliteit gemeten. Dit systeem is nu reeds één op één te kopiëren naar de werkvloer.

Daarnaast zijn we bezig om ons, samen met een partnerbedrijf, te oriënteren op verdere Smart industry oplossingen voor de maakindustrie.

Terug naar het overzicht

Vrijblijvend kennis maken?

Kienologic kijkt niet alleen naar processen, maar ook naar de organisatie eromheen en de strategie die u nastreeft. Want alleen zo'n integrale aanpak leidt ook tot excellent concurreren.

Bel me terug